Hos T. Rengøring & Ejendomsservice tilbyder vi  en lang rækker ydelser indenfor rengøring og ejendomsservice. Vi har et hold af erfarne og dygtige medarbejdere som passer og plejer din ejendom og kan skræddersy løsninger, sådan at du får præcis det du ønsker.

Vi sørger for at din ejendom fremstår ren og velholdt og vi lægger stor vægt på personligt samarbejde, hvor tæt dialog danner fundament for hele samarbejde. Søger du en samarbejdspartner til ejendomsservice i Nordsjælland og København, så tag kontakt til os i dag.

Professionel ejendomsservice

Ejendomsservice kan indebære mange forskellige ydelser og derfor er det vigtigt at understrege at T. Rengøring & Ejendomsservice er en fleksible virksomhed med mange forskellige kompetencer og arbejdsområder. Sammen med os får du muligheden for faste aftaler, som sikrer den daglige drift og vedligeholdelse af dine udendørsarealer.

Vi tilbyder blandt andet:

Er der en ydelse vi har overset, kan du være sikker på vi også tilbyde dette, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Vi er et stort hold af erfarne og dygtige medarbejdere, som hurtigt og nemt klarer alle opgaver.

Hos T. Rengøring & Ejendomsservice forstår vi vigtigheden i gode kunderelationer og værdier som punktlighed, smilende service og imødekommenhed er vigtige for os.

Få en pris på ejendomsservice

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsservice er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper både privat og erhverv med service på deres ejendomme. Hos private kan vi også tilbyde reparation af mindre skader på for eksempel murværk eller andre handyman-opgaver.

Skal vi hjælpe med ejendomsservice i København eller Nordsjælland?

Vi giver altid et uforpligtende tilbud og vi kommer gerne ud og ser ejendommen inden da. Vi kan kontaktes på telefon 20 68 55 28 eller ved at sende os en mail på trengoering@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Her kan du stille spørgsmål eller skrive ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.