Har du brug for en ekstra hånd? I så fald vil vi hos T. Rengøring & Ejendomsservice rigtig gerne hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med rengøring for både private og erhverv.

Uanset sværhedsgraden af opgaven, er vi sikre på at vi nok skal komme af med urenheder og snavs. Få et indbydende hjem og slip af med de kedelige rengøringsopgaver med privatrengøring i Nordsjælland og København.

Servicemindede privatrengøring

Der findes mange grene inden for privatrengøring og det er vigtigt for os at understrege, at vi gerne tilpasser os præcis dit ønsker, sådan at du får en skræddersyet løsning. Vi tilbyder privatrengøring som faste aftaler, men også som enkelte rengøringer, skulle du have behov for det.

Fordelen ved en fast aftale er at man kan bruge sine kræfter og tid på andet end rengøringen. Det frigører altid en masse tid til at kunne være sammen med familien eller andre praktisk opgaver.

Vi hjælper blandt andet med:

Har du andre ønsker er vi sikre på at vi nok skal løse det. Tag endelig kontakt, så finder vi en løsning der passer præcis til dig.

Hvad koster privatrengøring?

Mange leder efter den billigste løsning, og det kommer med en pris, nemlig kvaliteten. Vi vil hellere have en samtale omkring projektets omfang og derefter komme et uforpligtende tilbud. På den måde er du klar over hvad der bliver rengjort, samt hvad det kommer til at koste. Denne tilgang er noget vores kunder har udtrykt glæde ved, gennem årene.

Vi har også mange kunder, som gør brug af vores rengøringsservice, når de enten skal til- eller fraflytte lejligheder. Med flytterengøring kan du fokusere på andre ting end rengøringen, sådan at du får bedre overblik over resten af flytningen.

Kontakt os i dag for at booke privatrengøring. Vi kan fanges på telefon 20 68 55 28 og du har også muligheden for at sende en mail til os på trengoering@gmail.com. På siden finder du også en kontaktformular. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.