Til manges overraskelse, så er græsslåning faktisk en af de mest tidskrævende haveopgaver der findes. Dette er selvfølgelig fordi at det skal gøres ofte for at det ser flot ud og at græsplænen vedligeholdes. Faktisk siger man at græsplænen gerne skal slås en gang i ugen under hele vækstsæsonen.

Har du brug for hjælp til at holde de grønne områder pæne, så tilbyder vi både faste- og engangs aftaler med græsslåning i Nordsjælland og København.

Græsslåning for privat og erhverv

Som nævnt ovenfor tilbyder vi græsslåning på faste aftaler. Der er især mange virksomheder med store grønne områder, som drager stor nytte af dette. Med en fast aftale skal du ikke spekulere på om dine græsplæner ser ordentlige ud.

Udendørs områderne er det første dine medarbejdere, kunder og sågar potentielle kunder møder, derfor er det vigtigt at de viser sig fra den bedste side. Vi kan også tilbyde mange andre typer af pasning til dine udendørs områder, som du kan læse om på vores side omkring ejendomsservice.

Det samme er gældende i ugerne med ferie. Her skal du heller ikke bekymre dig om hvorvidt plænen er slået. Her kommer vi også og sørger for at det hele ser pænt og nydeligt ud. Vi hjælper ikke kun virksomheder og erhvervspersoner med græsslåning, vi tilbyder også den helt samme service for privatkunder.

Som privatperson kan du være rart med en fast aftale, sådan at man altid har en pæn og nydelig have. Det kan også være at du har en stor grund, hvor en almindelig plæneklipper er utilstrækkelig. Vi har alt det rigtig udstyr, sådan at din græsplæne forbliver smuk.

Vi tilbyder også

Vi tilbyder hos T. Rengøring & Ejendomsservice også andre services end græsslåning. Vi kan blandt andet tilbyde: 

Pris på græsslåning

Vi er generelt imod at give faste priser, da vi mener at vores kunder får langt mere ud af vores samarbejde, når det starter med en dialog. Her fastlægges dine ønsker og rammerne for faste aftaler planlægges. På den måde sikrer du at alle aftaler overholdes og resultatet bliver som ønsket.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave og du er velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi kan kontaktes på telefon 20 68 55 28 eller ved at sende en mail direkte til os på trengoering@gmail.com. I vores kontaktformular kan du stille spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.