Ved flytterengøring skal man være ekstra grundig. Mange vælger selv at prøve kræfter med det, men desværre oplever mange også at få en efteropkrævning fra udlejer, hvis ikke det er gjort rigtigt.

Er du privatperson eller udlejer, vil vi hos T. Rengøring & Ejendomsservice gerne tilbyde professionel og effektiv flytterengøring i Nordsjælland og København.

Professionel flytterengøring i Nordsjælland og København

Tit og ofte har man nok at se til når der skal flyttes, fordi mange andre opgaver kræver ens opmærksomhed og så vil man også gerne på plads i det nye. Derfor bliver rengøringen ofte overset og det kan have konsekvenser, når der engang skal opgøres for hvorvidt om rengøring er tilfredsstillende.

Når du booker flytterengøring hos os får du:

  • Oprydning og bortskaffelse af skrald fra håndværkere
  • Støvsugning og gulvvask
  • Aftørring af alle overflader
  • Aftørring af paneler, døre og vindueskarme
  • Vinduespudsning
  • Rengøring af vægge hvis de er støvet
  • Rengøring af badeværelser og køkken

Har du specifikke ønsker er du meget velkommen til at spørge ind til dette, når du tager kontakt til os. Vi er tilpasningsparate og vi ønsker at yde den bedste service for vores kunder.

Når du overlader flytterengøringen til T. Rengøring & Ejendomsservice får du en pålidelig samarbejdspartner, hvor vores medarbejdere er oplært i grundighed, høj service og kvalitet. Alle vores medarbejdere underskriver tavshedspligt samt afleverer en ren straffeattest.

Faste og fleksible løsninger

Vi lægger stor værdi i at være fleksible i vores måde at arbejde på, derfor kan vi tilbyde faste skræddersyede løsninger, sådan at de passer præcis til dit behov. Er du for eksempel udlejer, er det vigtigt at have et fast tilknyttet rengøringsfirma, som man kan stole på leverer et rent og flot resultat. Vi kan også tilbyde faste aftaler med erhvervsrengøring.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med flytterengøring, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 20 68 55 28 eller ved at sende en mail ind til os på trengoering@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, her kan du frit stille spørgsmål.