Rensning af tagrender er en nødvendighed for at vedligeholde tagrenderne og kan i værste fald resultere i skader på ejendommen.

Desværre kræver det teknisk snilde og det rigtige værktøj for at komme til bunds med rengøringen. Hos T. Rengøring & Ejendomsservice , har vi mange års erfaring med rensning af tagrender i hele Nordsjælland og København. Her rykker vi hurtigt ud og kommer problemet til livs.

Effektiv og professionel rensning af tagrender

Alle vores medarbejdere er oplært i god service og godt håndværk. De er punktlige, imødekommende og er udstyret med det helt rigtige værktøj. Noget som mange ikke er klar over er at ved skader på huset, forårsaget af fyldte tagrender, kan forsikringsselskabet nægte at dække skaderne, hvis tagrenderne ikke har været renset.

Hvis tagrenderne løber over og der kommer vand indendørs, er der altså nogle forsikringsselskaber der ikke dækker. Sørg derfor for at få renset dine tagrender, dels for at tilgodese forsikringsselskaberne, men du får også et bedre indeklima og glæde ved huset.

Ved fast rensning og vedligehold af tagrender får du:

  • Bevaret ejendomsværdi, fordi du undgår skader
  • Bedre indeklima, da vand og fugt frit kan løbe igennem
  • Længere levetid på din bolig.

Rensning af tagrender er noget vi anser som værende en pligt, fordi vi ved hvor vigtigt det er for husets levetid. Mange vælger gør-det-selv, men vi ser ofte at opgaven ikke er blevet tilstrækkelig løst. Brug derfor en erfaren og professionel fagperson. Vi tilbyder desuden en lang række andre ydelser i forbindelse med ejendomsservice og anden rengøring.

Få pris på rensning af tagrender

Er du forbyggende i din rensning af tagrender kan du forhindre at der opstår mug og skimmel i dit hjem, som i sidste ende kan lave skader på huset. Er tagrenderne tilstoppet kan vandet ikke ledes væk og det ender med at hobe sig op og skabe fugt.

Vi giver altid individuelle priser til vores kunder, som tager udgangspunkt i din opgave. Her tages der højde for opgavens omfang. Vi kan kontaktes på telefon 20 68 55 28 eller ved at sende en mail til os på trengoering@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.